Landgoed Peppel Enk

Een oase van rust en warme gezelligheid

Landgoed Peppel Enk is een heide en bosgebied met een geriefelijk landhuis. Huize Peppel Enk heeft een eigen afgesloten bostuin en grenst aan een grote heide waar Drentse heideschapen lopen. Op de heide bevind zich een ongerept stukje natuur dat een unieke verzameling Jeneverbessen huisvest.

In een prettige omgeving op de Utrechtse Heuvelrug

De omgeving is veelzijdig gelegen in de schitterende natuur in het midden van het land. Het is een ideale omgeving om fietstochten te maken, te wandelen en te recreëren. Op loopafstand is het Henschotermeer, een zwemwatertje met zandstranden.

Mogelijkheden verhuur

Huize Peppel Enk is zeer geschikt als vakantiehuis voor grotere groepen. Het is echter ook mogelijk om hier feesten en andere bijeenkomsten te organiseren. Heb je interesse? Neem even contact met ons op, dan kunnen we kijken hoe wij aan je wensen tegemoet kunnen komen. Om een indruk te geven hoe zoiets eruit kan zien, hier een foto van onze bruiloft met zo’n 200 gasten.

Omgeving 

Vanuit huize Peppel Enk zijn vele recreatie mogelijkheden. Wandelen, fietsen en voor de kinderen zijn er diverse leuke uitjes in de directe omgeving. De omgeving is afwisselend midden in de natuur met het dorp Maarn dichtbij waar alle noodzakelijke faciliteiten zijn.

Even lekker de stad in? Amersfoort, Utrecht, Zeist, Veenendaal bevinden zich allemaal binnen een straal van 10 km.

Kijk hier om te ontdekken wat er in de omgeving te vinden is